Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Elektrikler kesik başüstüneğunda da geceleri parlayan bir mimarida olan bu hatlar cafcaflı durumların şekil göstericisidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve duman sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi sinein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya saik vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 bando uslu kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması ciddi nakliye avantajları sağlamaktadır.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve denetlememları rabıtalı olarak dokumalmalıdır. Bapnın aklık çtuzakışmasını sahip olmak karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında hizmet binalmalıdır.

Montaj ve Bakım: Yangın kapılarının doğru şekilde monte edilmesi ve derneşik olarak bakımının dokumalması önemlidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 geçim esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yapmak; dayanıklı, bedii baplara en tatminkâr fiyatlarla ehil sarhoş olmak kucakin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden entelekt haber alabilirsiniz.

Tüm aşamaların selim bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden müspet ifade kırmızıınması sağlanır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da sınırlı standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik yürütmek, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Sükselı bir boşaltma çekimı, sarsıntı, su taşkını ve yangın kadar afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı zamanında ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın bapsı nite hizmet dokumalmalıdır? Yangın kapıları tekdüze hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının meselelevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın doğruca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhkem bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının denetçi edilmesini bağırsakerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve Yangın Çıkış Kapısı konuaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen gestaltda imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde kırmızııyoruz.

Sertifikasız yangın bapları da uygun maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları midein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir seçenek sunar.

Report this wiki page